Programează-ți subconștientul ca să vindece corpul în somn

Ziua suntem deseori prea ocupați ca să facem vreun exercițiu pentru sănătate, dar noaptea putem să facem totuși ceva care să ne ajute foarte mult să ne vindecăm. În fiecare seară înainte de culcare, este foarte eficient dacă îi dai subconștientului tău o comandă care poate ține de orice aspect legat de dezvoltarea ta personală: sănătate, emoții, minte, comportament etc.

O afirmație foarte bună ar fi:

“Toate celulele, țesuturile și organele din corpul meu funcționează tot mai sănătos, ritmic și armonios.”

Din învățăturile aprofundate de mine de-a lungul a 10 ani de practică a artelor vindecării, știu că afirmațiile care țin de sănătate e bine să fie formulate în acest mod (organul X funcționează din ce în ce mai bine sau este din ce în ce mai sănătos). Nu e bine să spunem “este perfect sănătos” decât dacă deja este perfect sănătos, altfel subconștientul poate să înțeleagă că așa arată sănătatea. Pentru a folosi afirmația “este perfect sănătos” și a face ca acest lucru să devină realitate, trebuie să ai un anumit nivel de putere, pe când dacă folosești formularea “din ce în ce mai sănătos”, poți avea rezultate la orice nivel de putere te-ai afla.

Aceste afirmații se recomandă să fie făcute de minim 40 de ori seara înainte de culcare, și neapărat formulând de fiecare dată exact la fel, cu aceleași cuvinte. Rezultatele pot fi încă și mai bune dacă folosești aceeași afirmație timp de 7 zile la rând. Dacă te scoli noaptea să te duci până la toaletă, când te pui la loc în pat poți face din nou afirmația, obținând astfel mai rapid rezultatul dorit.

Articol publicat în categoria: Sanatate

Poți să lași un comentariu mai jos, dar întâi, am un cadou:

Am pregătit pentru tine o listă cu resurse care te ajută să economisești timp și să lucrezi mai relaxat(ă). Abonează-te la newsletter și o vei primi pe mail, urmată de alte articole care te ajută pas cu pas să cultivi concentrarea, relaxarea și eficiența.

Da, le vreau!

Comments are closed.