Programează-ți subconștientul ca să vindece corpul în somn

Ziua suntem deseori prea ocupați ca să facem vreun exercițiu pentru sănătate, dar noaptea putem să facem totuși ceva care să ne ajute foarte mult să ne vindecăm. În fiecare seară înainte de culcare, este foarte eficient dacă îi dai subconștientului tău o comandă care poate ține de orice aspect legat de dezvoltarea ta personală: sănătate, emoții, minte, comportament etc.

O afirmație foarte bună ar fi:

“Toate celulele, țesuturile și organele din corpul meu funcționează tot mai sănătos, ritmic și armonios.”

Din învățăturile aprofundate de mine de-a lungul a 10 ani de practică a artelor vindecării, știu că afirmațiile care țin de sănătate e bine să fie formulate în acest mod (organul X funcționează din ce în ce mai bine sau este din ce în ce mai sănătos). Nu e bine să spunem “este perfect sănătos” decât dacă deja este perfect sănătos, altfel subconștientul poate să înțeleagă că așa arată sănătatea. Pentru a folosi afirmația “este perfect sănătos” și a face ca acest lucru să devină realitate, trebuie să ai un anumit nivel de putere, pe când dacă folosești formularea “din ce în ce mai sănătos”, poți avea rezultate la orice nivel de putere te-ai afla.

Aceste afirmații se recomandă să fie făcute de minim 40 de ori seara înainte de culcare, și neapărat formulând de fiecare dată exact la fel, cu aceleași cuvinte. Rezultatele pot fi încă și mai bune dacă folosești aceeași afirmație timp de 7 zile la rând. Dacă te scoli noaptea să te duci până la toaletă, când te pui la loc în pat poți face din nou afirmația, obținând astfel mai rapid rezultatul dorit.

Articol publicat în categoria: Sanatate

Comments are closed.

Vezi toate articolele despre:

"You tell me that you want to become someone who uses his mind and is body in ways most people don't even dream of, and I will train you, Dan, to be a real warrior." The Way of the Peaceful Warrior

Recomand hosting-ul de la Simplenet!

Ai un site și cauți o găzduire de calitate? O firmă unde să poți discuta omenește cu cei de la suport tehnic? Să nu simți că mai au puțin și îți trag o palmă? Eu cred că i-am găsit. Poți să-i testezi și tu gratuit timp de 10 zile.

Resurse utile și interesante

Vino la GRUPUL DE ANTRENAMENT și amplifică-ți abilitățile mentale prin joc

Învață prin joc cum să ai o memorie mai bună, să-ți echilibrezi emisferele cerebrale. În același timp, poți să dobândești cunoștințe esențiale care să te ajute la job și în viață: noțiuni de web design, scurtături pentru folosirea calculatorului și multe altele. Vezi detalii