Află cum poți să TURTEȘTI pop-upurile cu un singur click de mouse

Poate că te uiți la seriale și filme pe net și inițial ți s-a părut cea mai tare chestie. Dar la un moment dat pop-up-urile au început să devină atât de enervante, încât deja ai senzația că petreci jumătate din timpul alocat relaxării dând în continuu Click! Click! Click! chinuind-te să închizi popup-urile.

Cea mai enervantă chestie e când după 6-7 popup-uri închise te trezești că episodul pe care vroiai să îl vezi nu funcționează de fapt.

Dacă te-ai gândit cum ar fi să ai o baghetă magică prin care să închizi instantaneu orice pop-up, fără să trebuiască măcar să cauți X-ul, bine ai făcut, pentru că această baghetă magică metaforică există.

Metoda se bazeasă pe o unealtă incredibil de folositoare pe care am prezentat-o în articolul: Cum lucrezi rapid ca un android la calculator cu AutoHotKey. Deși Autohotkey poate economisi mult timp celor care folosesc un PC pe Windows, eu unul nu am mai întâlnit niciodată o altă persoană în afară de mine care să văd sau să aud că îl folosește. Dar este foarte ușor, mai ales dacă îți spune altcineva mură-în-gură ce trebuie să faci.

Umrează instrucțiunile din primul articol, doar că de data asta ceea ce trebuie să introduci în script-ul AHK este (am descoperit eu pentru tine, ca să nu mai stai tu ore în șir să cauți):

MButton:: SendInput ^w

TADAM! MAGIE!

Acum, orice pop-ul îți apare pe ecran, TURTEȘTE-l, apăsând butonul din mijloc de la mouse.

Desigur, dacă nu ai rotiță la mouse pe care se poate și apăsa, atunci poți să schimba script-ul și să folosești butonul drept. Dar atunci nu vei mai putea folosi butonul drept la nimic altceva atâta timp cât script-ul respectiv rulează. Deci trebuie să deschizi script-ul numai atunci când te uiți la seriale.

Unele mouse-uri au chiar și butonul 4 și 5. Poți să le folosești și pe acelea, dar trebuie să cauți tu pe net cum sunt ele numite în Autohotkey. Butonul din mijloc e simplu: MButton.

Ai grijă să nu apeși de două ori la rând pe rotiță, că o să închizi și fereastra cu serialul, și va trebui să o redeschizi. Să nu mă înjuri pe mine atunci!

Acum poți să te uiți la seriale liniștit! Dacă ai jumătate de oră la dispozție înainte să trebuiască să te culci (sau să pleci), nu vei mai petrece 20 de minute din acea jumătate de oră închizând popup-uri.

Articol publicat în categoria: Organizare și timp
Vezi și alte articole care ating subiectul:

Comments are closed.

Vezi toate articolele despre:

"You tell me that you want to become someone who uses his mind and is body in ways most people don't even dream of, and I will train you, Dan, to be a real warrior." The Way of the Peaceful Warrior

Recomand hosting-ul de la Simplenet!

Ai un site și cauți o găzduire de calitate? O firmă unde să poți discuta omenește cu cei de la suport tehnic? Să nu simți că mai au puțin și îți trag o palmă? Eu cred că i-am găsit. Poți să-i testezi și tu gratuit timp de 10 zile.

Resurse utile și interesante

Vino la GRUPUL DE ANTRENAMENT și amplifică-ți abilitățile mentale prin joc

Învață prin joc cum să ai o memorie mai bună, să-ți echilibrezi emisferele cerebrale. În același timp, poți să dobândești cunoștințe esențiale care să te ajute la job și în viață: noțiuni de web design, scurtături pentru folosirea calculatorului și multe altele. Vezi detalii