Filtrarea informaţiei ca să percepi ce este important

Ştiai că, atunci când încerci să îţi linişteşti mintea sau să meditezi, mintea nu trebuie să fie neapărat inamicul? În loc să te chinui să îţi ţii gândurile sub control, să te forţezi să opreşti gândurile, poţi să îţi pui mintea să acţioneze ca un firewall şi să ţină la distanţă orice gânduri care te-ar putea întrerupe din meditaţia ta? Acesta este un secret şi este un bun exemplu al similarităţii dintre programarea computerului şi folosirea minţii într-un mod productiv.

Ştiai că există anumite cărţi, precum cea scrisă de un mare general şi strateg chinez, care sunt programate de către autor prin aceleaşi metode pe care le folosea pentru a câştiga bătălii, de exemplu, aşa fel încât să îţi ofere răspunsul la orice întrebare? Pur şi simplu te gândeşti la o întrebare şi deschizi la o anumită pagină şi găseşti ceva care se potriveşte uimitor de bine cu situaţia ta şi te poate ajuta să iei o decizie.

Cum te pot ajuta să filtrezi informaţia

În primul rând, participanţii la grupurile mele de antrenament mental prin joc vor putea afla de la mine un truc pe care unii mentalişti sau magicieni am auzit că l-ar folosi pentru a percepe exact informaţiile de care au nevoie când intră într-o cameră, cum ar fi să descopere persoanele cu un anumit gen de preocupări, un posibil partener pentru o relaţie sau lucruri de genul acesta. La fel, se pot percepe informaţiile relevante şi utile atunci când eşti la serviciu, de exemplu.

Te mai pot ajuta să devii mai atent, desigur, atât prin grupurile de antrenament mental, cât şi prin sfaturi legate de nutriţie, cum să te odihneşti şi să respiri mai bine şi prin tehnicile energetice pe care le predau.

Apoi, poate unul din cele mai mari avantaje ale consultanţei prin astrologia chineză BaZi este faptul că poţi afla care este rezultanta tuturor informaţiilor pe care le ai, dar nu ştii cum să le interpretezi. Poţi să ştii de exemplu că dacă te muţi într-un alt oraş, vor exista anumite avantaje şi anumite dezavantaje. Dar nu ştii exact ce se va întâmpla, dacă un anumit risc se va adeveri în cazul tău, dacă unul din avantaje nu cumva vei descoperi că nu-ţi place cu adevărat, etc. Nu ştii exact:
– câtă greutate să dai fiecărui criteriu
– ce vor face ceilalţi oameni
– cum te vei simţi când vei fi făcut realmente acel pas, etc.

Cu o acurateţe destul de mare (care depinde şi de cât de pregătit este consultantul), astrologia chineză BaZi combinată cu alte arte înrudite îţi pot arăta tocmai acest lucru: dacă toate datele problemei sunt aşa, ce s-ar putea întâmpla în realitate într-o anumită situaţie. La fel, se poate vedea ce s-a întâmplat într-un anumit moment din trecut (cu toate că tu ai fi putut să iei orice decizie, teoretic). Se poate vedea când ai avut un anumit incident sau când s-a întâmplat un lucru foarte fericit în viaţa ta. Unii consultanţi spun că în funcţie de data naşterii se poate vedea chiar faptul că, de exemplu, ţi-ai cunoscut soţia cântând la chitară, grupa sanguină sau lucruri de genul acesta.

Am pregătit pentru tine o listă cu resurse care te ajută să economisești timp și să lucrezi mai relaxat(ă). Abonează-te la newsletter și o vei primi pe mail, urmată de alte articole care te ajută pas cu pas să cultivi concentrarea, relaxarea și eficiența.

Da, le vreau!