Grup de converaţie în engleză

Grupul de conversaţie va avea până în 6 persoane. Este o ocazie bună pentru exersarea limbii engleze într-o atmosferă plăcută, abordând subiecte variate şi interesante din sfera de interese a fiecărui participant, conversaţia fiind îmbinată cu exerciţii de exprimare liberă şi un pic de teorie.

Ştiu multe lucruri care îmi vor permite să organizez un grup atât distractiv, cât şi foarte eficient, din care fiecare să înveţe foarte mult şi rapid. Din experienţa mea, majoritatea oamenilor când studiază singuri acasă studiază de vreo 3 ori mai lent şi mai ineficient decât ritmul în care vreau să vă ajut să învăţaţi aici.

Nu aşteptaţi să stabilesc eu ziua şi ora grupului. Sunt destul de ocupat acum şi lucrez la două site-uri, traduc o carte şi ţin cursuri de Qigong. Dacă vreţi să aibă loc acest grup vă invit să începem dialogul pe mail sau la telefon şi să vedem cât de siguri sunteţi că vreţi să începeţi, şi dacă sunteţi siguri, atunci în ce zile şi în ce interval orar aţi putea să veniţi. Primesc înscrieri acum (februarie 2017).

Contact: dan@holis.ro şi 0745 151 227

Am pregătit pentru tine o listă cu resurse care te ajută să economisești timp și să lucrezi mai relaxat(ă). Abonează-te la newsletter și o vei primi pe mail, urmată de alte articole care te ajută pas cu pas să cultivi concentrarea, relaxarea și eficiența.

Da, le vreau!