Meditaţii şi lecţii de conversaţie la limba engleză

Am absolvit Facultatea de Litere, departamentul UNESCO, urmând cursuri în limbile engleză și franceză. Sunt traducător a 3 cărți apărute la Editura Trinity. Dar mai ales, sunt specialist în tehnici de memorare, ceea ce mi-a permis să învăț engleza, franceza și italiana, limajele de programare prin care am realizat acest site și să memorez numere foarte rapid. În calitate de coach, studiind tehnici de predare şi învăţare eficientă de 10 ani, ofer lecţii de conversaţie şi meditaţii la engleză pentru orice nivel, pentru cei care vor să devină fluenţi în engleză distrându-se şi învăţând cum să înveţe eficient.

+ vezi lista de resurse şi inspiraţie pentru învăţarea englezei

Putem lucra împreună folosind:

Engleza e limba mea de suflet, alături de română desigur. Prin metodele de învăţare pe care le folosesc, am ajuns să înţeleg orice fel de engleză şi pot s-o vorbesc şi s-o scriu aproape pe orice temă la un nivel înalt. Am învăţat engleza singur, am luat certificatul Cambridge Advanced cu nota maximă, A. Ştiu cum să învăţ o limbă străină şi cum să ajut pe altcineva s-o înveţe mai ales dacă ştie deja bazele. Există numeroase feluri de engleză pe care am ajuns să le înţeleg foarte bine – engleza literară, cea arhaică, cea vorbită în filme, engleza stricată vorbită în magazinele mărginaşe din New York şi la motelurile din Cleveland, engleza vorbită de rapperi, etc. Dacă vrei să înveţi să vorbeşti foarte bine, să înţelegi nuanţele, să te adaptezi stilului oricărui interlocutor, te pot ajuta.

Am mai oferit meditaţii la engleză, am fost plecat în America 3 luni prin programul Work & Travel şi am vorbit engleza în diferite oraşe europene. Am citit zeci de cărţi în engleză şi am ascultat sute de ore de emisiuni de dezvoltare personală şi medicină holistică în limba engleză. Alături de filme, cărţile şi emisiunile au contribuit enorm la dezvoltarea înţelegerii mele a acestei limbi, mai ales că în emisiuni sunt deseori apeluri live de la oameni din toată lumea, fiecare având stilul propriu.

Scrieţi-mi la dan@holis.ro

Am pregătit pentru tine o listă cu resurse care te ajută să economisești timp și să lucrezi mai relaxat(ă). Abonează-te la newsletter și o vei primi pe mail, urmată de alte articole care te ajută pas cu pas să cultivi concentrarea, relaxarea și eficiența.

Da, le vreau!