Despre mine

Sunt Dan Mihăescu, programator web, traducător și instructor în tehnici de învățare și concentrare.

Am absovit Facultatea de Litere, dar cel mai mult am învățat în afara sistemului de învățământ (unde se pune accentul pe memorare, dar nimeni nu te învață nici măcar cum să memorezi). Am urmat cursuri cu traineri minunați de la noi din țară și sunt NLP Master IANLP și Consilier pentru Dezvoltare Personală. Am învățat italiana uitându-mă la desene animate când eram mic, iar prin meditații și pe cont propriu am învățat engleza și franceza și am tradus patru cărți apărute la Editura Trinity.

Poate vi se pare că fac prea multe lucruri, ca să le pot face și bine, dar:

În timp ce un om care face o facultate studiază 3-4 ani memorând diferite lucruri pe care nu le va folosi în meseria lui, eu studiez de peste 10 ani câteva lucruri concrete pe care le folosesc constant pentru a-mi susține elevii și a mă descurca mai bine în ceea ce fac:

Într-adevăr, fac multe lucruri diferite: programare, limbi străine și tehnici de antrenament fizic, energetic și mental. Și în plus mai cânt și la flaut. Dar pentru mine toate se leagă și formează un tot unitar. Limbajul computerului seamănă cu limbajul oamenilor: când știi limba, reușești să transmiți ce ai de spus și rezolvi treaba. Limbajul muzicii e un pic diferit, dar este tot un limbaj. Programarea computerului seamănă cu programarea subconștientului ca să te odihnești mai bine noaptea sau să te vindeci. Iar muzica și practicile orientale au și ele ceva în comun, căci totul este vibrație.

Am trei site-uri principale unde scriu despre cultivarea concentrării, echilibrului și vitalității:

Îmi place să învăț și îmi place să găsesc moduri de a face lucrurile mai ușor.

Vezi toate articolele despre:

"You tell me that you want to become someone who uses his mind and is body in ways most people don't even dream of, and I will train you, Dan, to be a real warrior." The Way of the Peaceful Warrior

Recomand hosting-ul de la Simplenet!

Ai un site și cauți o găzduire de calitate? O firmă unde să poți discuta omenește cu cei de la suport tehnic? Să nu simți că mai au puțin și îți trag o palmă? Eu cred că i-am găsit. Poți să-i testezi și tu gratuit timp de 10 zile.

Resurse utile și interesante

Vino la GRUPUL DE ANTRENAMENT și amplifică-ți abilitățile mentale prin joc

Învață prin joc cum să ai o memorie mai bună, să-ți echilibrezi emisferele cerebrale. În același timp, poți să dobândești cunoștințe esențiale care să te ajute la job și în viață: noțiuni de web design, scurtături pentru folosirea calculatorului și multe altele. Vezi detalii