Consultanţă în alegerea carierei prin BaZi

Prin instrumente de profiling şi analiză a locuinţei, situaţiilor, momentelor favorabile şi interacţiunilor dintre oameni, te pot ajuta:
– să te orientezi în carieră şi să obţii jobul dorit
– să alegi partenerii de afaceri cei mai potriviţi cu care te vei înţelege bine
– să faci aşa fel încât să îţi meargă mai bine la jobul pe care îl ai acum
– să ştii pe ce direcţie să dormi ca să te înţelegi mai bine cu ceilalţi
– să ştii pe ce direcţie să doarmă copilul tău ca să fie mai liniştit şi mai sănătos

Folosite în trecut numai de către elite, aceste arte te ajută să “controlezi” ceea ce nu poate fi controlat, creând cauzele norocului şi circumstanţelor favorabile

Metafizica Chineză este folosită astăzi de oameni din toată lumea în business, în viaţa personală sau pentru rezolvarea unor probleme dificile de sănătate sau de natură relaţională, datorită puterii şi acurateţii incredibile oferite de instrumentele ei: Feng Shui (analiza locuinţei), BaZi (analiza influenţelor momentului naşterii).

Pentru a înţelege mai bine cum te pot ajuta aceste arte, ţi-am pregătit trei articole dedicate pe care momentan le poţi accesa pe site-ul meu neiqigong.ro.

Am pregătit pentru tine o listă cu resurse care te ajută să economisești timp și să lucrezi mai relaxat(ă). Abonează-te la newsletter și o vei primi pe mail, urmată de alte articole care te ajută pas cu pas să cultivi concentrarea, relaxarea și eficiența.

Da, le vreau!